Relax Sziget Kozmetika Veszprém

A hialuronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva a bőr rugalmasságát, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességét. Termelődése a húszas évektől fokozatosan csökkenni kezd. Negyven éves kor környékén a termelődése a felére csökken, hatvan éves korra pedig a mennyisége 10%-a az eredetinek.

A 4D hialuronsavas arckezelés célja az arcbőr intenzív hidratálása, feszesítése, ránctalanítása, a hialuronsav szövetekben való megőrzése, illetve annak természetes módon történő pótlása.

A 4D hialuron ampulla négyféle hialuronsav intenzív kombinációja. Látványosan csökkenti a ráncok mélységét, és lehetővé teszi a bőr mélyebb rétegeiben való feltöltődést. A hordozóként alkalmazott makadámia olaj ásványi anyagokat, A, B és E vitaminokat tartalmaz, amelyek lágyabbá és simábbá teszik a bőrt, javítják a tónusát, a természetes védő funkciókat, semlegesítik a szabad gyököket, csökkentik a lipidek, kollagén és elasztin rostok számának csökkenését. A kezeléssel látványosan javítható a bőr megjelenése, rendkívül jól feltölti, táplálja a száraz, dehidratált bőröket.

 

Relax Sziget Veszprém
T. Kiss Violetta

sminktetoválás
női bio- és natúrkozmetika
1-2-3D műszempilla építés
pedikűr, gyógypedikűr
manikűr, gél lakk
masszázs

Női kozmetikánkba kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk!

+36 70 567 6666

info @ relaxsziget.hu