Relax Sziget Kozmetika Veszprém

A kor előrehaladtával az emberek nagy részének gondot okoznak a fokozatosan megjelenő és mélyülő mimikai ráncok. Ezen ráncokat az arc izmainak állandósult, összehúzódott állapota eredményezi. A plasztikai sebészetben a ráncokat az adott izmok ellazításával kezelik az un. botulinum toxin (más néven botox) alkalmazásával, amely úgy lazítja el az izmokat, hogy a hozzájuk vezető idegeket bénítja.

A kozmetikának azonban van hatásában hasonló, de jóval szelídebb és természetesebb alternatívája ugyanerre a problémára. Ez a hatóanyag pedig az argireline, a botox természetes alternatívája! Előnye, hogy nem toxikus, nem lehet túladagolni, lokális pihentető és ránccsökkentő hatásának köszönhetően üde és természetes külsőt eredményez, továbbá a bőrben a hajszálér szűkületet előidéző noradrenalin felszabadulást is mérsékli, így javítja a bőr hajszáleres keringését.

Az argireline az izmok és az idegszálvégződések közötti kis hézagban (szinapszis szakadék) fejti ki hatását az által, hogy az izom receptorokhoz kevesebb impulzus (neurotranszmitter) jut el. Ezért az izmok nem húzódnak össze olyan erősen, gyorsabban regenerálódnak, így a ráncok környékén a bőrszövet kisimul. Az argireline természetes úton segít visszaépíteni a ráncokat, és nem bénítja az izmokat. Így érhető el a tökéletes ránctalanítás, lifting hatás biztonságosan és kockázat nélkül!

 

 

Relax Sziget Veszprém
T. Kiss Violetta

sminktetoválás
női bio- és natúrkozmetika
1-2-3D műszempilla építés
pedikűr, gyógypedikűr
manikűr, gél lakk
masszázs

Női kozmetikánkba kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk!

+36 70 567 6666

info @ relaxsziget.hu