Relax Sziget Kozmetika Veszprém

Relax Sziget Veszprém: gyakori kérdések – válaszok

 

Bejelentkezéssel, időpontlemondással kapcsolatos információk

Csak hölgyek számára elérhetők a szolgáltatások?
Igen, kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk, minden kezelést csak számukra végzünk.

Mikorra tudok időpontot foglalni?
A Relax Szigeten előzetes bejelentkezés alapján várjuk kedves vendégeinket. Telefonszám: +36 70 567 6666, e-mail: info @ relaxsziget.hu. SMS-ben NEM tudjuk fogadni időpontfoglalásukat! Nyitvatartás előzetes bejelentkezés alapján!

Mi történik, ha a foglalt időpontra nem tudok elmenni?
Az időpont lemondásához kérem küldjön SMS-t, vagy hívja a +36 70 567 6666 telefonszámot, – akár az oldal alján található „Hívás” gombbal – az időpont előtt legalább 24 órával. A lemondás elmaradása esetén a következő alkalommal az elmaradt szolgáltatás díjának 100%-át felszámítom pótdíjként.

 

Szolgáltatásokkal kapcsolatos tudnivalók

Hogyan zajlik a sminktetoválás?
A sminktetoválással kapcsolatban részletes információkat ide kattintva találhat.

Mit jelent a gél lakk esetében a 3-free?
A „3-free” formaldehid, toluol és DBP mentes tartós géllakkot jelent. Munkáink során törekszünk kizárólag természetes termékeket felhasználni az egészség megőrzése érdekében.

Elég hatékonyak a bio termékek, mi indokolja ezeknek a használatát?
Bőrünk állapotát nagymértékben befolyásolják a mindennapi bőrápolás során használt mérgező kozmetikumok. A kozmetikai iparban alkalmazott vegyszerek nagyobb része sokkal gyorsabban szívódik fel a véráramban, mintha megennénk azokat, hiszen pont ez a cél: minél gyorsabban, maradéktalanul felszívódó krém, ráadásul minél olcsóbban. De ennek ára van…Sokan nem is gondolják, hogy kozmetikumaink káros anyagai bőrünkön keresztül felszívódva bekerülnek szervezetünkbe is, ezért egyre növekszik az allergiában és bőrbetegségekben szenvedők száma. Ezek hatékony kezelésére, illetve megelőzésére kiválóak a tiszta, természetes, megbízható alapanyagokból készült natúr vagy bio minősítésű kozmetikumok, amelyek a bőrt és a szervezetet egyáltalán nem terhelik meg, hanem nagymértékben segítik a mielőbbi regenerálódásban!

Vihetem a saját kozmetikumomat a kezelésre?
Saját kozmetikummal történő kezelés esetén garanciát nem vállalunk annak hatékonyságára, ez esetben 20 %-kal kerül kevesebbe a választott szolgáltatás.

Herpeszem van, ettől még elmehetek az arckezelésre?
A kezelés során végig terjedhet a fertőzést az egész arcon, ezért herpesz esetén nem végezzük el a kezelést.

Hol láthatok elkészült gél lakk munkákat?
Az alábbi galériában ízelítő tekinthető meg az eddigi „művekből”:

Mikor érdemes szemöldököt festeni, az alkalom előtt egy-két nappal?
A festés túl erős még az első napokban, és lehet, hogy nem a legtermészetesebb látvány tárul majd az elé, akinek nagyon kellene tetszeni… Ezért javasolt a szemöldökfestést kb. egy héttel korábban elvégezni.

Szőrtelenítés után úszhatok?
A gyantázott és epilált terület tartósan begyulladhat, piros maradhat, és el is fertőződhet az uszodában vagy strandon. Gyantázás után szoláriumozni és napozni sem ajánlott, könnyebben leéghet, és pigmentfoltok keletkezhetnek a bőrön. A barna foltosság hosszú távon is megmaradhat.

 

Relax Sziget Veszprém
T. Kiss Violetta

sminktetoválás
női bio- és natúrkozmetika
1-2-3D műszempilla építés
pedikűr, gyógypedikűr
manikűr, gél lakk
masszázs

Női kozmetikánkba kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk!

+36 70 567 6666

info @ relaxsziget.hu