Relax Sziget Kozmetika Veszprém

Kurland kozmetikai és wellness kezelések

Fehér szőlőtörkölyös gyümölcssavas bőrmegújító, halványító, hámlasztó anti aging arckezelés

A szőlőtörköly kezelés egy nagyon hatékony halványító, keringés serkentő, hámlasztó gyümölcssav kezelés citromsavval és szőlősavval. Megújítja a bőr feszességéért felelős kollagén és elasztin rostokat, antioxidánsokban rendkívül  gazdag, így segít megelőzni a szabadgyökök okozta sejtkárosodást.  A szőlőtörköly és a szőlőmag olaj továbbá segít megőrizni az érfalak épségét és rugalmasságát, ezzel jótékonyan hat a vérkeringésre és megelőzi az értágulatok kialakulását.
Kúraszerű használat után az elhalt hámsejtek eltűnnek, a bőr kifinomodik, még lélegzőbbé válik, a pigment foltok, májfoltok és az apró ráncok elhalványulnak. Az eredmény egy feszes, rugalmas, mélyen hidratált bőr!
A felhasznált tiszta alpesi szőlőtörköly nagyon gazdag OPC (oligomer proantocianidin) hatóanyagban, amely egy kiváló antioxidáns (jelenleg a világon a legerősebb!), valamint C-és E-vitaminokban, így segít a káros szabad gyökök kiürítésében és az öregedési folyamatok késleltetésében. A Kurland szőlőtörköly tartalmát tekintve azáltal több a piacon kapható más hasonló termékekkel szemben, hogy a szőlő összes szerves része megtalálható benne: mag, héj, szár stb.

A kezelést ősztől tavaszig ajánljuk vendégeinknek.

Relax Sziget

 

30 éves kor alatt már havonta egy kezeléssel késleltetni lehet a bőr öregedését és fenntartható a bőr hidratáltsága, egyensúlya megfelelő otthoni ápolással.
Sápadt, fakó bőr, illetve a ráncok csökkentése, bőrfiatalítás, hosszan tartó üde bőr elérése érdekében alkalmazását kúraszerűen javasoljuk: 6 kezelés heti 2 alkalommal.

KORPÁS SEBORRHOEA-s bőrű vendégeknek különösen ajánlott!

 

 

Relax Sziget Veszprém
T. Kiss Violetta

sminktetoválás
női bio- és natúrkozmetika
1-2-3D műszempilla építés
pedikűr, gyógypedikűr
manikűr, gél lakk
masszázs

Női kozmetikánkba kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk!

+36 70 567 6666

info @ relaxsziget.hu