Relax Sziget Kozmetika Veszprém

A tartós szempilla hosszabbítás jelenleg az egyik legnagyobb trend a szépségiparban!

A tartós műszempillákat 2004-ben Amerikában ismerhettük meg először és azóta már meghódította az egész világot. Hazánkban 2007-ben jelent meg, mint a tincses műszempilla továbbfejlesztése. A műszempilla hosszabbítás szinte észrevehetetlen, egy szépen felépített pillasor teljesen természetes hatást kelt, viselése pedig kényelmes és tartós. 2014-től a Volume Lash pillák bevezetésével a D-k előtti szám azt jelöli, hogy egy szál természetes szempillára hány szál szintetikus pilla kerül, így amit eddig 3D-nek neveztek, azt már classic 1D elnevezéssel használjuk. Továbbiakat a 3D szempilla bejegyzésben olvashat erről.

A termékek folyamatos fejlesztésével megszülettek a vékonyabbnál vékonyabb szálak, amelyek lehetővé tették a duplázó és a volume, russian volume technikák megszületését. Ezek az építési technikák lehetővé teszik, hogy – a saját pillaállománytól függően – egy natúr szálra 1-nél több műszempilla kerülhessen fel. Építhetünk lightos és extrémebb volume szetteket is a vendégigényeknek megfelelően. E technikával tudjuk korrigálni a természetes szempillák esetleges hiányosságait, kiemelni, vonzóvá tenni a tekintet.

Az arc formája és a szem alakja miatt mindig más és más feladat megtervezni valakinek a pillasorát. A pillák többféle vastagságának, hosszúságának, ívének köszönhetően a legkülönlegesebb igényeknek is meg tudunk felelni.

Kövess minket a Facebookon és az Instagramon! 🙂

 

Relax Sziget Veszprém
T. Kiss Violetta

sminktetoválás
női bio- és natúrkozmetika
1-2-3D műszempilla építés
pedikűr, gyógypedikűr
manikűr, gél lakk
masszázs

Női kozmetikánkba kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk!

+36 70 567 6666

info @ relaxsziget.hu