Relax Sziget Kozmetika Veszprém

A bőrt sokféle szennyeződés és kórokozó éri nap mint nap, továbbá az elhalt hámsejtek is megtapadnak a bőr felszínén. Nagyon fontos, hogy ezek eltávolítására olyan kozmetikumokat válasszunk, amelyek kímélő, ápoló, hidratáló hatóanyagokkal rendelkeznek.

A hagyományos tusfürdők, folyékony vagy szilárd szappanok használata után a bőr gyorsan kiszárad, ezért úgy érezhetjük, mintha zuhanyozás után szinte kötelező lenne a hidratálás, krémezés.

A boltokban beszerezhető szappanok nagy része ráadásul olyan káros anyagokat tartalmazhat, amelyek nem szükségesek a bőr pH-értékének egészséges szinten tartásához, száríthatnak, sőt akár bőrirritációt is kiválthatnak. Ilyen anyagok lehetnek az SLS (Sodium Lauryl Sulfate), parabének, kőolaj-származékok, mesterséges illat- és színezőanyagok.

A kézműves natúr szappanok ezzel szemben természetes bőrtápláló olajokat, gyógynövényeket, 100% aromaterápiás hatású illóolajokat tartalmaznak. Ezek az összetevők a bőr külső rétegét megtisztítják, de ugyanakkor meg is erősítik a természetes savköpenyt. A tiszta bőrön keresztül jobban felszívódnak a krémek, különböző hatóanyagok.

 

 

Relax Sziget Veszprém
T. Kiss Violetta

sminktetoválás
női bio- és natúrkozmetika
1-2-3D műszempilla építés
pedikűr, gyógypedikűr
manikűr, gél lakk
masszázs

Női kozmetikánkba kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk!

+36 70 567 6666

info @ relaxsziget.hu