Relax Sziget Kozmetika Veszprém

A bio pedikűr és manikűr kezeléseknél alkalmazott NATURA SIBERICA bio szépségápolási termékek különleges, Szibériában és a Távol-Keleten begyűjtött növények kivonatait tartalmazzák. A zord körülmények közötti változásokhoz való alkalmazkodóképességük rendkívüli, ennek köszönhetően hatóanyagtartalmuk és antioxidáns tulajdonságaik az ismert botanikai ágensekhez képest kiemelkedő!

A termékek nem tartalmaznak semmilyen káros összetevőt, csak és kizárólag természetes alapanyagból, organikus hatóanyagokból, rendkívül szigorú gyártástechnológiai előírások betartásával készülnek. A felhasznált alapanyagoknak nemcsak a minősége kiemelkedő, hanem kozmetikai felhasználásuk is teljes egészében egyedülálló, semmilyen más kozmetikai márka termékére nem jellemzően.

A NATURA SIBERICA egyedülállóan a szibériai fenyőmag olaját használja fel bázisolajként minden terméke alapjaként, amely hatékonyan ötvözi a többi növényi összetevő értékes hatóanyagait, ezáltal tökéletesen hidratálja, táplálja a bőrt. A speciális előállítás segítségével a legmagasabb gyógynövény tartalmat tudják biztosítani!