Relax Sziget Kozmetika Veszprém

A májfolt egy halvány, szabálytalan alakú, határozott szélekkel rendelkező pigmentált folt. Az esetek 90%-ában a nőket érinti, s jellemzően a homlokon, illetve a száj körül jelennek meg.

Ez a halvány pigmentáció sokszor belső folyamatokra figyelmeztet, tehát alapvetően nem egyes betegségek okai, hanem maguk az okozatok a tünetek. A májfoltok megjelenésének hátterében általában hormonális problémák állnak, de jelezheti a máj, a gyomor és a bélrendszer nem megfelelő működését is, sőt genetikailag is öröklődhet.

Mindezek mellett a májfoltok komoly esztétikai problémákat is okozhatnak. Mivel a napfény hatására ezek a foltok sötétebbé válnak, és idővel területük megnövekszik, ezért ennek elkerülése érdekében a napfénytől és a szoláriumtól is óvni érdemes a bőrfelületet.

A májfoltok és öregségi foltok kezelésére során használt hatóanyag-komplex halványító, hidratáló és méregtelenítő hatású is egyben. Fokozza és elősegíti a bőr vitamin felvevőképességét és feldolgozását. Ez az egyedülálló hatóanyag kombináció már az első használat után szemmel láthatóan és érezhetően regenerálja a megfáradt, sérült és napkárosodott bőrt.

 

 

Relax Sziget Veszprém
T. Kiss Violetta

sminktetoválás
női bio- és natúrkozmetika
1-2-3D műszempilla építés
pedikűr, gyógypedikűr
manikűr, gél lakk
masszázs

Női kozmetikánkba kizárólag hölgyek jelentkezését várjuk!

+36 70 567 6666

info @ relaxsziget.hu