Relax Sziget Kozmetika Veszprém
RelaxSziget Kozmetika Veszprém

A szempilla lifting egy term√©szetes szempilla ‚Äěg√∂nd√∂r√≠t√©s‚ÄĚ, amely optikailag jobban kiemeli a tekintetet. A kezel√©s l√©nyege, hogy a saj√°t pill√°kat emelj√ľk √©s form√°zzuk meg, √≠gy l√°tv√°nyos √©s √≠velt pill√°kat kaphatunk. A kezel√©s tart√≥ss√°ga kb. 6 h√©t.

Azoknak a vend√©geknek, akik allergi√°sak a mŇĪszempillaragaszt√≥ra, vagy idegenkednek a mŇĪszempill√°t√≥l, j√≥ megold√°s lehet a lifting elj√°r√°s. Tov√°bb√° neked aj√°nljuk, ha gyors √©s hosszantart√≥, term√©szetes elj√°r√°st keresel; ha egyenes szempill√°id vannak; esetleg ha rejtett szemh√©jjal rendelkezel.

Egy kezel√©s kb. 60 percet vesz ig√©nybe az alapos elŇĎk√©sz√ľlet, megfelelŇĎ hat√≥idŇĎk, illetve a gondos ut√≥kezel√©s miatt.

A lifting elj√°r√°s 4 hetente ism√©telhetŇĎ a tart√≥s eredm√©ny fenntart√°sa √©rdek√©ben. Tov√°bb√° kombin√°lhat√≥ sima vagy henna szempillafest√©ssel, ami jelentŇĎsen n√∂veli az eredm√©ny l√°tv√°nyoss√°g√°t.

A kezel√©st k√∂vetŇĎ 24 √≥r√°ban nem √©rheti a pill√°kat v√≠z, gŇĎz, p√°ra, sminklemos√≥ folyad√©k, illetve ne haszn√°lj szempillaspir√°lt.